Praktična primena novina u zakonu o javnim nabavkama

Bez autora
Nov 26 2013

Radionica “Praktična primena novina u zakonu o javnim nabavkama” biće održana u Centru “Sava” u Beogradu 7. decembra 2013. godine od 10 časova. Predavači na ovom programu su Danijela Bokan i Svetlana Ražić iz Uprave za javne nabavke.Tokom seminara biće pokrivene sledeće teme: planiranja javnih nabavki u 2014. godini, sa naročitim naglaskom na prezentaciju softvera za planiranje javnih nabavki. Dalje, biće obrađen interni akt i model internog akta, najčešće greške u kvartalnom izveštavanju i uputstvo za primenu pregovaračkog postupka. Takođe, u okviru programa predviđeno je vreme tokom kojeg će polaznici moći da zatraže detaljne odgovore na pitanja u vezi ovih tema.

Praktična primena novina u zakonu o javnim nabavkamaRadionica “Praktična primena novina u zakonu o javnim nabavkama” biće održana u Centru “Sava” u Beogradu 7. decembra 2013. godine od 10 časova.

Predavači na ovom programu su Danijela Bokan i Svetlana Ražić iz Uprave za javne nabavke.

Tokom seminara biće pokrivene sledeće teme: planiranja javnih nabavki u 2014. godini, sa naročitim naglaskom na prezentaciju softvera za planiranje javnih nabavki. Dalje, biće obrađen interni akt i model internog akta, najčešće greške u kvartalnom izveštavanju i uputstvo za primenu pregovaračkog postupka. Takođe, u okviru programa predviđeno je vreme tokom kojeg će polaznici moći da zatraže detaljne odgovore na pitanja u vezi ovih tema.

Za dodatne informacije o seminaru kliknite ovde.

Institut za ekonomsku diplomatiju, ujedno organizator ovog programa, usmeren je na difuziju znanja iz oblasti ekonomske diplomatije, međunarodnog poslovanja i primene zakona u oblastima prava i finansija, a putem sistema profesionalnih edukacija. Za deset godina koliko učestvuje na tržištu Republike Srbije, Institut je sarađivao sa velikim brojem kompanija i državnih ustanova kao i sa velikim brojem stručnjaka iz različitih oblasti.

O Institutu možete saznati više na web adresi: www.economicdiplomacy.co.rs, putem mail-a: ied.bg@open.telekom.rs, telefona: +381 11 307 7612, 307 76 13 i dežurnih mobilnih telefona: 063/ 50 60 97 i 063/ 50 99 72.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik